VI ERBJUDER

ALLA VACCINATIONER,

även förberedande för utlandsresan 

HÖFTLEDS- , ARMÅGS- OCH KNÄRÖNTGEN för SKK 


SJUKDOMSDIAGNOSTIKEN

Vi har eget laboratorium och möjligheten att köra de flesta nödvändiga blodprov på plats. I de flesta fall får man svar efter bara 30 minuter. Det gör det möjligt att påbörja rätt behandling direkt.Vi har digitalröntgen och planerar att inskaffa ultraljudsapparat inom närmaste framtid.


Ahlbergs Veterinärpraktik

TANDVÅRD

Vi har tandröntgen och utför tandstensborttagning med ultraljud och samtidigt undersöker munhålan och tar bort skadade och sjuka tänder. Vi utreder och åtgärdar de flesta FORL fall hos katt. 


OPERATIONER

Vi utför de flesta enklare kirurgiska ingrepp som inte kräver stationärvård efteråt. Alla planerade kastreringar av både han- och honkatter, tikar och hanhundar samt kanin-, rått- och marsvinshanar. Vi tar bort nybildningar av alla slag, t.ex hud- och juvertumörer. Vi syr ihop sår, åtgärdar skadade klor, rensar bölder och ombesörjer de flesta mindre problem som kräver anestesi. Vi har en modern narkosutrustning som minimerar risken vid sövning. 


FÖRSÄLJNING

Vi säljer både medicinskt och basfoder av märket Hill's. Vi har också ett urval av medicinska schampon, öronrengöringsmedel och många receptfria fodertillskott som stödjer den konvensionella behandlingen.


SISTA RESAN

Självklart hjälper vi Din sjuka eller gamla vän att vandra vidare när det behövs. Detta sker genom injektion av avlivningsvätska antingen direkt i blodkärlet eller efter lugnande spruta i muskeln först. Efteråt ombesörjer vi kremering av kroppen. Det är möjligt att beställa separatkremering och få en träurna med aska tillbaka. Vi anlitar kremeringsanläggningen i Kovik. telefon: 08-720 06 55

mail: ahlbergsvet@gmail.com

Ahlbergs Veterinärpraktik Ahlbergs Veterinärpraktik Ahlbergs Veterinärpraktik